トロント大会、チケット販売日時決定。

UFC®、トロントのロジャース・センターで行われるUFC® 129:サンピエールvs.シールズのチケット発売日を発表。

カナダ、オンタリオ州トロント-ジ・アルティメット・ファイティング・チャンピオンシップはUFC 129:サンピエールvs.シールズのチケットの発売日をアナウンスした。 チケットの発売は2月12日土曜日、東部時間午前10時(日本時間13日午前0時)に開始

UFC® ファイトクラブ™ 会員には2月10日木曜日より先行販売が行われる。 またこれに続きUFCニュースレターの定期購読者には2月11日東部時間午前10時(日本時間12日午前0時)からチケット先行販売が開始される。 UFC 129:サンピエールvs.シールズは4月30日にトロントのロジャース・センターで行われ、モントリオール出身で現在UFCウェルター級の王座に君臨するジョージ・サンピエールと鳴り物入りでUFCへの参戦を果たしたジェイク・シールズの間で行われるタイトルマッチがそのメインイベントとなる。またUFC 129はオンタリオ州で行われる始めてのメジャーなMMAイベントになる。

Joe Lauzon is one of the most entertaining fighters in the sport and is currently the all-time leader with 13 performance of the night bonuses. He said his son, Joey Lauzon, is the best fighter in the family. Joey is undefeated - 1-0 vs. cancer.
2015/01/27
The Rankings Report is a weekly UFC.com series that gives you, the fans, an in-depth look into the official UFC rankings. This week Matt Parrino and Forrest Griffin talk about Anthony Johnson's big win and look ahead to Anderson Silva vs. Nick Diaz.
2015/01/27
UFC Minute Lisa Foiles recaps the fight announcements from this weekend, including an international expansion into Poland with PRIDE legend Mirko Cro Cop.
2015/01/27
Perennial welterweight contender Nick Diaz sat down with UFC.com to discuss a variety of topics, including what he's been up to during his time away, fighting a legend in Anderson Silva, and much more. Watch Diaz this weekend at UFC 183!